6975737960 Τρανόβαλτο, Κοζάνης info@tranoland.gr
hero image
banner imagebanner image
 
 
   
   
Tranoland
Αρωματικά - Φαρμακευτικά Φυτά & Αιθέρια Έλαια


Η επιχείρησή μας “Tranoland” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη και πιό συγκεκριμένα στο Τρανόβαλτο, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών καθώς και με την δημιουργία αιθέριων ελαίων αυτών.

Η φύση έχει σταθεί ιδιαίτερα γενναιόδωρη στον τόπο μας, χαρίζοντάς μας μια πλούσια γκάμα από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Έτσι και εμείς, με αγάπη και μεράκι, καθημερινά καλλιεργούμε στα χωράφια μας στην Κοζάνη, λεβάντα και διάφορα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πιο συγκεκριμένα ασχολούμαστε με την βιολογική καλλιέργεια λεβάντας στο Τρανόβαλτο Κοζάνης και σας προσφέρουμε ξηρή λεβάντα καθώς και αιθέρια έλαια λεβάντας τα οποία αποτελούν 100% φυσικά προϊόντα.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
Ακολουθώντας μόνο φυσικές μεθόδους, καλλιεργούμε αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και δημιουργούμε αιθέρια έλαια τα οποία διατίθενται για χονδρική και λιανική πώληση με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
 
 
 
 
Εργαζόμαστε με προσήλωση και πολύ όρεξη προκειμένου να εξασφαλίσουμε την σωστή και βιολογική καλλιέργεια λεβάντας και άλλων αρωματικών φαρμακευτικών φυτών που μπορούν να μας δώσουν προϊόντα σημαντικά για την υγεία και την περιποίησή μας.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι ο διαρκείς εκσυγχρονισμος της αλλά και διεύρυνση των καλλιεργών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μα ή για
να μας δώσετε την παραγγελίας σας.