6975737960 Τρανόβαλτο, Κοζάνης info@tranoland.gr
hero image
banner imagebanner image
 
 
Κεριά
 
Ανακαλύψτε μια νέα συλλογή κεριών εμπνευσμένη από τις άγριες, ακατέργαστες μυρωδιές της Κοζάνης που δημιουργήθηκε από παραγωγούς λεβάντας και τριαντάφυλλου με την γνώση και το χάρισμα γνωστού Έλληνα αρωματοποιού! Με πολύτιμα συστατικά και πρώτες ύλες αλλά και μοναδική αισθητική...δημιουργήθηκαν για να τα ερωτευτείτε!
 
 
 
Κερί Τριαντάφυλλο
Συσκευασία: 160gr
 
Το αρωματικό κερί που θα δώσει στο σπίτι σας υπέροχο άρωμα και ζεστασιά για να αισθάνεστε πάντα μοναδικά. Το «αρωματικό» όνειρο που είχαμε για μια εκλεπτυσμένη μυρωδιά, πραγματοποίησε Έλληνας αρωματοποιός. Συνδύασε περίτεχνα τα γλυκά, άγρια τριαντάφυλλα Κοζάνης με θερμή βανίλια, και αισθησιακό κράνμπερι συνθέτοντας έτσι ένα σπάνιο αρωματικό μείγμα το οποίο γεμίζει τον χώρο σας με το απόλυτο άρωμα του.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
Κερί Λεβάντας
Συσκευασία: 160gr
 
Εμπνευσμένο από τη σπάνια μυρωδιά της λεβάντας κατά την συγκομιδή της σε αγρόκτημα της Κοζάνης.  Οι νότες των ανθών λεβάντας, δημιουργούν ένα λουλουδάτο άρωμα που κάνει τον χώρο να αποπνέει φρεσκάδα με τη γοητεία της βιολέτας να φτάνουν στο απόλυτο αγκαλιάζοντας τα η απαλή μυρωδιά από βαμβάκι που χαλαρώνει σώμα και πνεύμα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ